PKN
Protestantse Gemeente Zonnemaire
 
Protestantse gemeente Zonnemiare

Ons kerkgebouw ( april 2015 )
Protestantse gemeente Zonnemiare
Welkom op onze website. Wij zijn een gastvrije gemeente, waarin de liefde voor God, voor elkaar en voor onze medemensen centraal staat. Onze zondagse kerkdiensten zien wij als bron waaruit wij inspiratie putten voor ons leven en dat van onze medemensen.
Elke zondag om 10.00 uur is hier een kerkdienst. Tevens zijn onze diensten live te volgen en terug te luisteren via de website www.kerkdienstgemist.nl. Ga naar PKN Zonnemaire en klik de live uitzending aan. Of luister via de gratis app van kerkdienstgemist te downloaden voor iOS via de Applestore of Android via Google playstore.
Luistert u thuis en wilt u bijdragen aan de collectes stort dan uw bijdrage op : NL58 RABO 0375 1077 11 t.n.v. Hervomd Zonnemaire, bij voorbaat onze dank
Ook u bent bij ons van harte welkom in onze diensten.

Bezoekadres kerkgebouw :
Professor Zeemanstraat 2,
4316AJ  ZONNEMAIRE
terug
 
 

Open lucht dienst 30 juni
datum en tijdstip 30-06-2024 om 10 uur
Deze buitendienst wordt gehouden op de boerderij van de familie de Bree, Noord Bosweg 1 te Zonnemaire. Het is een gezamenlijke dient met de Protestantse gemeenten van Dreischor, Noordgouwe en Brouwershaven. Na de dienst wordt er nog koffiegedronken.
  meer details

 
samenstelling kerkenraad
Coba Fonteine-de Vlieger (Scriba en diaken)
Otteline van de Torren - van Verschuer (ouderling)
Lydia Bom (ouderling-kerkrentmeester)
Ad van Nieuwenhuijze (diaken)
Henk Walhout (ouderling-kerkrentmeester
Anthonet de Bree (notulist)
Marjan Riedijk (predikant)
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.