PKN
Protestantse Gemeente Zonnemaire
 

zaterdag 9 november 2019 t/m zondag 10 november 2019

Oogstpalet van Klank en Kleur

Locatie: 
 Protestantse kerk ZONNEMAIRE
Tijdstip: 
 11.00  - 22.00
Prijs: 
 gratis


Oogsttafel

Zaterdag 9 november 11.00 uur start van ons Oogstpalet met een workshop koken voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar onder leiding van onze dominee Marjan Riedijk in de kerkzaal. Vanaf 18.00 uur is er de mogelijkheid ( tot maximaal 20 couverts ) deel te nemen aan een viergangen menu ( zie voor de samenstelling ons programmaboekje ) in de kerkzaal. De kosten zij  inclusief alle drankjes € 25.00 per couvert. Hierbij de aantekening dat het gehele bedrag ten goede komt aan Kinderen Kankervrij. Opgave voor deelname aan de workshop of aan het diner graag bij Marjan Riedijk : via telefoonnummer 06-57544370 of via de mail : mriedijk@zeelandnet.nl. Daarna is er vanaf 20.00 uur in de kerk een concert door harmonievereniging " NUT en UITSPANNING "o.l.v. hun dirigent Arjan Muller. Het programma staat in ons programmaboekje en Rianne de Munnik zal de werken aankondigen. Voor en na het concert is er gelegenheid in de kerk de expositie te bewonderen van houten- en andere sierraden gemaakt door onze dorpsgenoot Leo van Wouw. Hij zal zelf aanwezig zijn om uw eventuele vragen te beantwoorden. Verder natuurlijk de vaste expositie van oude ansichten en de prachtige bloemstukken. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar niet de Oogsttafel gevuld met allerlei producten uit de Land- en Tuinbouw. Na afloop van het concert de open schaal collecte ter bestrijding van de kosten. En iedereen wordt uitgenodigd tot napraten in de kerkzaal onder het genot van een hapje en een drankje.
Zondagmorgen vanaf 10.00 uur is er de Dankdienst voor Gewas en Arbeid met onze eigen dominee Marjan Riedijk als voorganger en Kees van Felius als organist. De zanggroep KALEIDOSCOPE met de zangeressen Liesbeth Franken en Donna Oostdijk en twee zangers die tevens gitaar spelen zullen enkele liederen voor ons zingen,. Het beloofd een vreugdevolle dienst te worden. Na afloop koffie of thee in de kerkzaal en zullen de fruitbakjes bezorgd worden. De kerkgangers mogen een deel van de producten van de Oogsttafel meenemen. En er is nog voldoende gelegenheid de expositie te bekijken. Graag tot ziens op 9 en 10 november. De Evenementencommissie

terug
 


 

Kerkdienst
datum en tijdstip 22-05-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 29-05-2022 om 10.00 uur
meer details

PINKSTERDIENST met koffie drinken na de dienst
datum en tijdstip 05-06-2022 om 10.00 uur
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 19-06-2022 om 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.