Hervormde Gemeente Zonnemaire

Agendapagina
« vorige  |  december 2018  |  volgende »

Zondag 2 december 2018 t/m zondag 16 december 2018 Verloting van boodschappenmanden

Ook dit jaar willen we weer boodschappenmanden maken die we zullen verloten tijdens de kerstmarkt op 15 december a.s. Daarom vragen we u of u wat extra boodschappen zou willen doen, die kunt u dan afgeven bij Coba Fonteine. De opbrengst van de verloting komt ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw. U bent helemaal vrij in het aanleveren van de boodschappen maar om ervoor te zorgen dat de manden een gevarieerde inhoud krijgen, ligt er een lijst in de kerk of bij Coba Fonteine.

Kerkdienst 3e Advent met mmv "CON AMORE"
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
meer details